DASHBOARD

HIJ5 MeetDataPlus beschikt u over uitgebreide mogelijkheden alle meetpunten in één oogopslag onderling, of met de voorliggende periode, te vergelijken.

VERGELIJK DIVERSE LOCATIES

Locaties kunnen onderling in een ingestelde periode worden gebenchmarkt op basis van; gebouwsoort (afdelingen, categorieën, provincie enz.), m2, Fte’s, werkplekken, energielabel en dergelijke. Naar keuze, kan een tabel worden gegenereerd in absolute verbruiken of met relatieve verbruiken per m2.

Verder zijn er diverse dashboardmeters en cirkeldiagrammen voorhanden die grafisch snel inzicht geven in de verbruiken.
Analyse nov. 2015 (871687110001677398)

DIVERSE TABELLEN EN GRAFIEKEN

Er kunnen een scala aan tabellen en grafieken worden gegenereerd. De weer te geven gegevens in de tabellen en grafieken kunnen naar keuze worden aan- en uitgezet. Indien gewenst kunnen de getallen in de tabellen worden gedownload naar digitaal vrij bewerkbaar Excel bestand voor verdere analyse.

Alle dashboardmeters en cirkeldiagrammen kunnen worden gedownload als png-bestand zodat deze in rapporten kunnen worden opgenomen.

Op eenvoudige wijze kan vanuit een jaaranalyse in een “verdachte periode” worden ingezoomd naar een maand- en vervolgens dagverbruik.

dashboard3

Download deze pagina Pdf_by_mimooh.svg