Installatietechnisch onderhoud gemeente Dalfsen naar Homij

Geplaatst op: woensdag 16 december 2015

Gemeente Dalfsen heeft het contract voor het installatietechnisch beheer en onderhoud van het gemeentehuis gegund aan HOMIJ Technische Installaties BV. Dit onderhoudscontract met preventief en correctief onderhoud en een 24/7 bereikbaarheidsdienst gaat in op 1 januari 2016.
 

Functionaliteit, comfort en duurzaamheid

 
Het accent bij dit onderhoudscontract ligt op de functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Borgen van maximale beschikbaarheid, beheersing van energie- en onderhoudskosten, een hoger rendement en een langere levensduur van installaties, gedelegeerde installatieverantwoordelijkheid elektrotechnische installaties, uitvoeren van wettelijke vereiste keuringen en het verstrekken van bijbehorende certificatie zijn kerntaken binnen het contract.
 
De contractvorming, de implementatie en de contractbegeleiding is en wordt in nauwe samenspraak met gemeente Dalfsen verzorgd door HIJ5 Regiepartners. Begeleiding van het inkooptraject en de Europese aanbesteding zijn verzorgd door Haemes Inkoopadvisering BV te Dalfsen.
 
Henry van der Woude, manager bedrijfsvoering gemeente Dalfsen en Jan Nauta en Jan Broekema, directie HOMIJ Groningen, tekende het onderhoudscontract.

 

onderhoud_gemeente_dalfsen_homij_2016