Nieuwe partner voor HIJ5

Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Het is even iets rustiger geweest op social media rond HIJ5 , maar achter de schermen is hard gewerkt aan de invulling van mooie nieuwe uitdagingen voor onze opdrachtgevers en het opnieuw vormgeven van ons bedrijf.De reden hiervoor is de groeiende behoefte van onze opdrachtgevers voor een ‘one stop shop’. Één plek waar alle vraagstukken met betrekking tot soft- en hard services, bouwkunde en energievraagstukken beantwoord kunnen worden

In dit kader hebben wij begin dit jaar twee nieuwe bedrijfsonderdelen aangekondigd: HIJ5  Bouw Regisseurs en HIJ5  Energie Consultants. En zoals gehoopt heeft nu, nadat deze gedachten zijn uitgesproken, de definitieve invulling plaats gevonden. Twee nieuwe commerciële en zelfstandig opererende leidinggevenden namelijk: Harry Haverkamp voor Bouw Regisseurs en Martijn Jonker voor Energie Consultants. Daarnaast is Rudolf Tolj aangetrokken als nieuwe projectleider binnen Energie Consultants.


Naast het leidinggeven en het verder vormgeven van Energie Consultants heeft Martijn Jonker ook besloten toe te treden als officieel partner van HIJ5 BV. Dit besluit is gisteren officieel bekrachtigt en hiermee is een nieuwe bestendige stap voor de toekomst gezet om de komende jaren als bedrijf mee te kunnen excelleren. Benieuwd naar onze nieuwe partners? Bekijk dan onze vernieuwde site en de pagina over ons.