Presentatie HIJ5 Vakbeurs Gebouwbeheer 2013 een succes!

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Op 5 juni kreeg HIJ5 Regiepartners de gelegenheid van Holapress (de organisator van de Vakbeurs Gebouwbeheer 2013 in de jaarbeurs in Utrecht) om haar visie op het aanbesteden van onderhoud en beheer te presenteren aan een groter publiek. De opkomst was verrassend. Alle stoelen waren bezet. Helaas moesten enkele toehoorders daarom genoegen nemen met een staplaats aan de gangzijde. Het gevolg: te weinig hand-outs en maar juist voldoende visitekaartjes. Een leermoment voor de volgende keer!

In eerdere jaren koos Holapress ervoor de beursvloer met de standhouders te scheiden van de presentaties die dan in aparte zaaltjes werden verzorgd. In het huidige concept werden op de beursvloer 3 “zaaltjes” ingericht met de diverse stands van leveranciers daaromheen. Dit concept leverde een levendige en gezellige beursvloer op.

De reacties uit de zaal en ook de diverse mailtjes die HIJ5Regiepartners mocht ontvangen na afloop waren verwarmend. HIJ5 Regiepartners vult een grote behoefte in. Onafhankelijke expertise bij de contractvorming, inkoop -al of niet Europees- en contractbeheer in een vorm waarbij de leverancier van het onderhoud samen met de andere partners, volledig hun expertise, elk in de eigen unieke rol, kunnen inbrengen met één gezamenlijk doel: het belang van de opdrachtgever.

Een contract dat niet als doel heeft risico’s eenzijdig te verleggen, maar een gelijkwaardig speelveld biedt.

 

Foto vakbeurs 4