Programma kennisoverdracht Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2017

Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 januari vindt in de Jaarbeurs Utrecht alweer de 19de editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats.

De ‘Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector met gemiddeld 18.000 bezoekers en 400 standhouders. Deze vakbeurs biedt facilitair medewerkers en gebouwbeheerders een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en biedt de organisatie kennisoverdracht aan in de vorm van presentaties.

Het programma van de kennisoverdracht is inmiddels definitief gemaakt en HIJ5 Regiepartners zal op woensdag 25 januari van 12:30 tot 12:50 uur in zaal 8 de lezing: “Innovatief inkopen van onderhoud en utiliteitsbouw met Best Value Procurement” houden. Als u hier ook bij aanwezig wilt zijn dan heeft u nu al de mogelijkheid om zich gratis voor te registreren via: www.vakbeursfaciltair.nl

voorregistratie_950x250